home  > GBB

Welkom bij GBB


GlasbewerkingsBedrijf Brabant (GBB) is een van de meest vooruitstrevende en vakbekwame bedrijven in de glasbranche. Al vanaf de oprichting in 1951 zijn wij gevestigd in Tilburg, waar inmiddels vijftien medewerkers elke dag werkzaam zijn in diverse glasdisciplines. En met grote regelmaat werken we samen met kunstenaars en kunstenaressen.

 

Glas is een functioneel product. Het biedt bescherming en laat het licht binnenvallen. GBB zorgt dat het karakter van glas door kleur, vormgeving en bewerking optimaal tot zijn recht komt. De beleving van een ruimte wordt er aangenamer door en de glascreatie is een object om van te genieten.


Het glasatelier van GBB kijkt verder dan glas alleen: De grootte van ons bedrijf maakt dat wij het tempo van (bouw)planningen kunnen volgen. De meer dan 65 jaar ervaring en het kleurrijke vakmanschap resulteren in duurzame en spraakmakende glasprojecten.


GlasbewerkingsBedrijf Brabant GBB staat bekend als ‘kleurrijke glasartiesten’.
In omvang, werkwijze en expertise zijn wij uniek in. Waarom?

Vanwege hoge niveau van ons werk, zowel qua ontwerp, vakkundige realisatie als plaatsing. Doordat we innovatief zijn in productie- en restauratietechnieken. Door onze leveringsbetrouwbaarheid. Door ons veelzijdige aanbod: van glas-in-lood, glasappliqué, zandstralen en fusing tot brandschilderen, glasverlijming en glasbuiging, nieuw werk inclusief ontwerp en volledige uitvoering tot en met brandschilderingen, zeefdrukwerk en etswerk, en ons restauratiewerk. Door onze ruime voorraad van 700 kleuren mondgeblazen, getrokken en gegoten glas en 5.500 kleuren op afroep beschikbaar. Door onze garantie op de kwaliteit van ons werk en onze producten.


En vooral: doordat wij de kunst verstaan om goed te kunnen samenwerken!